Tur i kärlek?

Sitter hemma hos Mandy och Anky och förlorar fett i monopol. Jag ställde mig på amandas gata 4 gånger i rad! Helt otroligt. Hon inkasserade typ 80000 på mig. Det är osannolikt. Jag måste ha mycket tur i kärlek... eller ja... jag kanske får nån gång :D.
Annars så har veckan vart fullt upp med att planera en undebar CAMBIUSmiddag. Var sjukt kul. Vi hade gjort iordning en film så det tog några kvällar att förbereda. Filmen kanske kommer upp här eller på facebook. Dessutom så har jag lite strul med internet, så jag har itne hunnit vara inne så mycket.
Men det är kul att engagera sig göra grejer och så. Jag satt bredvid en jättetrevlig österrikare från Graz. Bra att ha lite internationella kontakter. Hoppasmånga utbytisar kommer på vår resa till romme!

Glada tjejer som gjorde sjukt bra jobb i spexet!

Vänner

Saker blir så mycket enklare när man gör dom tillsammans. Särskilt om man gör nånting nytt, det blir som om man delar på bördan fast man egentligen inta kan dela på bördan. Jag vill särskilt tacka Erik som följde med mig på mitt startgruppsmöte. Nu har jag i alla fall gjort alla. Men utan dig, Erik skulle jag nog inte pallat mig dit. Det skulle kännas tungt. Jag tycker faktiskt att det är intressant att vi funkar så, samma väg att åka, snövallar att plöja igenom, människor att träffa men med en helt annan sinnesstämmning när man är minst två.
Slutsats: Vi behöver vänner
Tack alla mina vänner, dvs. du som läser min blogg och förhoppningsvis många fler.
PUSS


God mat!


Jag har redan klagat på min soyamat som jag gjorde för ett tag sen nu måste jag skryta om min goda mat

Recept:
ca 400 g kyckling
grön currypasta
cuccini
1 rödlök
2 tomater
basilika
potatis
gräddfil
2 rödbetor
4 vitlöksklyftor

Skär potatis och rödbetorna i bitar och lägg i ugn på 200 grader i 20 minuter
Skär aStek kycklingen i currypastan

POLEN i april!!

Idag bokade mandy och jag tre biljetter till polen! Blir en polenresa på omtentaveckan efter påsk som belöning för att alla klarde tentorna. yeah! Sen gjorde jag min första pärlplatta hemma hos samma person. Det blev en orange kyrka på lila bakrund, den skulle ju vara personlig, och orange är min färg enligt annika, jag bor typ i kyrkan och lila kontrasterar orange. Givet. på vägen hem blev jag överfallen av snömannen igen! Nästa gång ska jag va överst! 
Och sen lyssnade jag på ett föredrag av min korridorskompis. Titeln var: Vem mötte du på vägen till Emmaus? och Emmaus är en stad nära Jerusalem.
Jag har ingen mat hemma och efterssom hamburgarkvällen på Norrlands blev inställd blev det en pizza från hemköp. nyttigt? nej, gott? ganska, mät och nöjd? Ja! jag glömde dock att steka cuccini till. Och när jag tänker efter skulle jag kanske klarat mig på bara en cuccini. Men jag tycker faktiskt det är mysigt att ta kvällspromenader.

Tjaba!

Tjaba!
Nu är det sent och jag är jättetrött. Men jag ska berätta vad jag gjort idag och börjar bakifrån för det är det jag kommer ihåg. Hanna och Erik var precis här och vi spelade Backgammon. Jag och Erik som spelade i samma lag klagade på Hanna som spelade så safe, blir inget spel så likssom. Precis innan Hanna kom var Gidena här och hon sa att hon hade lyssnat på Benny Hinn när han var här i Sverige och jag visste vart man kunde kolla på den inspelningen, så kollade vi en stund. Innan det var jag och träna. Där gissa vem jag stöter på. Nathalie i omklädningsrummet och hon var där med Samuel och Dan- Jakob. Det var ju kul att träffa dom för andra gången. "Förföljer du oss?" Sa DJ. Hehe. Det är dom som börjar träna på mitt gym likssom. vadå förföljer? Men det var ju kul efterssom det var ett missförstånd mellan mig och Andreas som skulle klättra. Han var på campus och jag var på stallet. Innan det var jag faktiskt på livets ord och lyssnade på min biskop som höll en föreläsning där. Jag var rädd att han skulle se mig och undra vad jag gjorde där. Men han var ju själv där så vad skulle han undra över? Han pratade om ortodoxa, katolska och protetstantiska kyrkans olika syn på olika saker. Sånt tycker jag är intressant i alla fall. Innan dess var jag på uth-gård och i skolan och lyckades inte nu heller bli klar med den bauta stora uppgiften i CAD. Får bli nån annan gång under veckan. Man kan ju inte ta ut sig helt tredje veckan i skolan, man måste bygga up sig mentalt först. Hoppas vi kan boka polen biljett snart!

RSS 2.0